Beoordelingen

Familie Scheijbeler uit Middelburg via Zoover :

‘Uniek plekje’

“We kamperen al jaren. Eerst in de tent, later met de vouwwagen en sinds acht jaar genieten we van de caravan. Op Texel waren we al eerder geweest … we gingen kijken, mochten een plekje zoeken en we hoefden niet anders meer. Zo beschut en toch met dat uitzicht, dat is toch uniek? We zijn een dag of acht gebleven en zullen zeker terug komen. Vooral vanwege de plek, maar het sanitair was ook om door een ringetje te halen. De enige aanmerking die we kunnen bedenken is dat de wifi wat traag was, zeker ’s avonds. Als we de hele camping een cijfer zou geven, komen we hoog uit. Een 10 vinden we overdreven, maar een negen is prachtig.”

Familie Rodenburg via Zoover :

“Mooie rustige plek!”

“Eindelijk een camping die bewust geen kinderen willen, er zijn genoeg campings op Texel waar dat wel kan! …. Wij werden voor de 2e keer zeer hartelijk ontvangen en hebben het heerlijk gehad … mooie plekken met prachtig uitzicht! als je speeltoestellen wilt en lawaaierige kinderen en honden dan kun je altijd naar camping om de noord gaan!”

Gea Hommes via Zoover:

“Heerlijke rustige camping.”

“Heerlijke rustige camping, voorzien van ruime plaatsen met veel privacy. Uitstekend toiletgebouw met goede ruime douches. De eigenaars van de camping zijn gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Een goede camping voor rustzoekers!”

Familie Van Keimpena via Zoover:

“Heerlijk, geen jammerende ouders”

24-04-2014 “Heerlijk paasdagen gehad op Texion. Geweldig deze plek. Vrijheid staat hier op nummer 1. Het mooiste van deze plek is dat er geen schreeuwende ouders en mopperende ouders zijn. Voor iedereen die van rust houdt en van ruimte is Texion ideaal.”

Rien en Geertje via Zoover: “Fantastische plek”

05-09-2013 “Wij vinden deze camping geweldig als je van rust en privacy houdt. Iedere plaats is  omzoomd door struiken waardoor een heerlijke plek in de luwte ontstaat waar je ook met veel wind altijd buiten kunt zitten. … Het sanitair is brandschoon. De afwasplaats is binnen, een groot pluspunt. Er zijn geen honden. Wij vinden dat heel prettig. Er zijn zelfs watertappunten op het terrein en je fiets staat mooi in de schuur met oplaadpunt voor elektrische fiets. 5 minuten fietsen naar strand en dorp de Koog. Kortom een fantastische plek op een fantastisch eiland.”