De Camping

Camping Texion heeft vijftien staanplaatsen, eenvoudig (maar kraakhelder!) sanitair en veel groen. Elke caravan staat in een eigen hofje, zodat u uit het zicht zit èn tegelijk uit de wind.

We hebben geen kantine, geen tienerdisco en geen campingwinkel.
Maar we hebben wèl een overdekte afwasruimte, een wasmachine en -droger en overdekte stalling voor uw fiets (met oplaadpunten). De auto’s parkeert u aan de rand van de camping, binnen onze toegangspoort.

Camping Texion ademt een sfeer van rust en privacy. Wij doen er alles om het netjes en schoon te houden. Op onze zandbodem houdt u altijd droge voeten, we houden de boomwallen laag en groen en voeren het gemaaide gras direct af, zodat u nagenoeg geen inloop heeft in uw caravan.

Veel van onze gasten komen elk seizoen weer terug, en dat al jarenlang. Heeft u voorkeur voor een bepaalde plaats op de camping, vraag er dan gerust om bij het reserveren. En reserveer vooral niet te laat. Ook buiten het hoogseizoen zijn onze ruime staanplaatsen erg in trek.

Vooraf kijken en kennismaken? Dat kan! Als u vooraf even telefonisch afspreekt, leiden wij u graag rond, ook buiten het seizoen. Want de mooiste camping van Texel, die delen wij graag met onze gasten.
Op verzoek kunt u in de winterperiode ook uw caravan bij ons stallen. Vraag naar de mogelijkheden.

faciliteitenhuisregelstarieven


camping2